Intensieve
relatietherapie OP HET ZEILSCHIP OF IN EEN PENTHOUSE AAN DE HAVEN VAN SCHEVENINGEN

In iedere relatie komen wel eens relatieproblemen voor. Dat is natuurlijk vervelend, maar gelukkig kunnen we ze meestal zelf oplossen. Soms ook niet…

Relatieproblemen
Het kan zijn dat relatieproblemen te lang aanwezig zijn en het vertrouwen in verandering is verdwenen. Er is te weinig liefdevolle verbinding en je voelt je emotioneel verwaarloosd. Waar eerst verlangens vanzelf door de ander werden vervuld, lijkt het nu wel of verlangens er niet meer toe doen. Je voelt je niet gehoord, onbegrepen, afgestompt, eenzaam of onbelangrijk. Uiteindelijk ontstaan hierdoor lastige emoties zoals frustratie, boosheid, onmacht en verdriet. Ook seksuele problemen, emotionele verwijdering, ruzies of kilte en overspel kunnen het gevolg zijn.

Intensieve relatietherapie
Wanneer relatieproblemen te heftig zijn of als de tijd dringt, dan is Intensieve relatietherapie een uitkomst. Onder begeleiding van twee ervaren relatietherapeuten wordt in twee aaneengesloten dagen gewerkt aan het herstel van jullie relatie. Hierbij worden de meest krachtige methodieken ingezet afhankelijk van het plan van aanpak. Dit plan van aanpak is maatwerk en zal voor ieder stel verschillend zijn. Gedurende deze twee dagen is er geen enkele afleiding van buitenaf. Er is volledige aandacht voor elkaar.

Locatie
Er zijn twee locaties waaruit jullie kunnen kiezen, een 25 meter lange tweemast schoener en een prachtig penthouse aan de eerste haven van Scheveningen. De meeste cliënten kiezen voor therapie aan boord van het schip. Dit is de meest romantische locatie en je bent echt in een andere omgeving. Daarnaast zijn er op deze locatie twee overnachtingen voor twee personen, inclusief ontbijt extra inbegrepen.

Intakegesprek
Als jullie ervoor kiezen om deel te nemen aan intensieve relatietherapie dan krijgen jullie een intakegesprek. Dit gesprek is onderdeel van de therapie. Wanneer er gekozen wordt voor de locatie zeilschip dan doen we dit op de avond voordat de therapie begint. Bijvoorbeeld, op vrijdagavond 19.00 intakegesprek en zaterdag/zondag intensieve relatietherapie. Uiteraard kunnen jullie er ook voor kiezen om dit op andere aaneengesloten dagen van de week te laten plaatsvinden. Na het intakegesprek blijven jullie samen aan boord. De relatietherapeut(en) stappen de volgende ochtend om 09.30 aan boord. Wanneer er gekozen wordt voor het penthouse dan gaan jullie ‘s avonds weer naar huis.

Een veilige stabiele basis
Na deze Intensieve relatietherapie is het resultaat dat er weer wederzijds begrip en acceptatie is. Dit komt omdat geleerd wordt om naar elkaar te luisteren en elkaar te begrijpen in plaats van direct te reageren. Een escalatie kan op tijd worden gestopt en de vicieuze cirkel wordt hiermee doorbroken. Het patroon van aanvallen en verdedigen hebben jullie nu snel door. Er is weer een veilige en stabiele basis die zorgt voor een liefdevolle verbinding en intimiteit. Daarmee groeit ook weer het vertrouwen in elkaar en in de toekomst.

Over Intensieve relatietherapie
Intensieve relatietherapie is in 2008 ontwikkeld door Michel van ’t Zand en Eva van der Laan en is gebaseerd op de hechtingstheorie van de Britse psychiater J.Bowlby (1907-1990) en Emotionally Focused Therapy (EFT)Gedurende deze twee dagen is er geen enkele afleiding van buitenaf. Er is volledige aandacht voor elkaar.


Kosten


De prijs voor intensieve relatietherapie aan boord van het zeilschip bedraagt €1995,00 inclusief BTW. Dit bedrag is het totaalbedrag voor 2 personen. Hierbij is inbegrepen, 13 uur intensieve relatietherapie voor 2 personen gegeven door 2 relatietherapeuten, intakegesprek, arrangementskosten hierbij is voor twee personen inbegrepen, 2x lunch, 2x ontbijt, 2x overnachten aan boord van het zeilschip, drankjes en kleine
versnaperingen.

De prijs voor intensieve relatietherapie in het penthouse bedraagt €1995,00 inclusief BTW. Dit bedrag is het totaalbedrag voor 2 personen. Hierbij is inbegrepen, 13 uur intensieve relatietherapie voor 2 personen gegeven door 2 relatietherapeuten, intakegesprek, arrangementskosten hierbij is voor twee personen inbegrepen, 2x lunch, drankjes en kleine versnaperingen.

Relatieproblemen?
Wij kunnen jullie helpen!


Neem contact met ons op