Programma

Er zijn twee locaties waaruit jullie kunnen kiezen, een 25 meter lange tweemast schoener en een prachtig penthouse aan de eerste haven van Scheveningen. De meeste cliënten kiezen voor therapie aan boord van het schip. Dit is de meest romantische locatie en je bent echt in een andere omgeving. Daarnaast zijn er op deze locatie twee overnachtingen voor twee personen, inclusief ontbijt extra inbegrepen.

Intensieve relatietherapie op het zeilschip

Als jullie ervoor kiezen om deel te nemen aan intensieve relatietherapie dan krijgen jullie een intakegesprek. Dit gesprek is onderdeel van de therapie. Wanneer er gekozen wordt voor de locatie zeilschip dan doen we dit op de avond voordat de therapie begint. Bijvoorbeeld, op vrijdagavond 19.00 intakegesprek en zaterdag/zondag intensieve relatietherapie. Uiteraard kunnen jullie er ook voor kiezen om dit op andere aaneengesloten dagen van de week te laten plaatsvinden. Na het intakegesprek blijven jullie samen aan boord. De relatietherapeut(en) stappen de volgende ochtend om 09.30 aan boord.

Intensieve relatietherapie in het Penthouse

Als jullie ervoor kiezen om intensieve relatietherapie in het penthouse te laten plaatsvinden dan rijden jullie ‘s avonds naar huis. De rest van het programma blijft hetzelfde, behalve dat er dan geen overnachtingen en ontbijt is inbegrepen.

Rehearsal Dinner

19.00 | Intakegesprek
(eerste avond)


Jullie worden welkom geheten aan boord van de tweemast schoener TX51. Er is voldoende tijd om kennis te maken, in te checken en je bagage in jullie hut te leggen.

Hierna zal het intakegesprek plaatsvinden. We zorgen ervoor dat er kleine hapjes en drankjes zijn aan boord. Jullie kunnen eventueel voor of na het intakegesprek samen een hapje eten in één van de vele gezellige restaurants rondom de haven van Scheveningen.

De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt klaar bij restaurant Papan aan de haven.

Main Ceremony

09.30 | intensieve relatietherapie


Om 09.30 stappen wij aan boord van het schip en dan beginnen we met intensieve relatietherapie.

The Party

13.00 | Lunch


We gaan rond 13.00 gezamenlijk lunchen bij restaurant Papan aan de haven. Hier hebben jullie samen al eerder ontbijt gehad. Papan heerlijke, voornamelijk biologische gerechten. Als jullie eventuele dieetwensen en/of allergieën hebben dan horen we dat graag.

The Party

14.00 | Intensieve relatietherapie

The Party

17.00 – 19.00 | Varen


Einde Intensieve relatietherapie dag 1
Wij nodigen jullie uit om met het schip te gaan varen langs de kust van Scheveningen, mits jullie dit willen en de weersomstandigheden dit toelaten. Deze vaartocht maakt geen deel uit van intensieve relatietherapie.

Michel en Eva zullen rond 17.00 uur van boord gaan of na het varen. Jullie zijn dan vrij om de avond in te vullen zoals jullie dat graag willen. Er is een bibliotheek en tv met Netflix aan boord. In de haven van Scheveningen zijn voldoende leuke eetgelegenheden en
mogelijkheden om een drankje te doen.

The Party

19.00 | Vrije tijd

“Door samen te werken met zowel een mannelijke relatietherapeut als een vrouwelijke relatietherapeut zullen jullie je allebei op je gemak voelen.”

Rehearsal Dinner

10.00 | Michel & Eva komen aan boord


Om 10.00 uur stappen we weer aan boord van het schip en starten we met de tweede dag van intensieve relatietherapie.

The Party

13.00 | Lunch

We lunchen weer bij Papan aan de haven.

The Party

14.00 | Intensieve relatietherapie

The Party

17.30 | Einde intensieve relatietherapie

Overige informatie

Er worden regelmatig korte pauzes gehouden voor kleine versnaperingen, drankjes etc.

Kosten
De prijs voor intensieve relatietherapie aan boord van het zeilschip bedraagt €1995,00 inclusief BTW. Dit bedrag is het totaalbedrag voor 2 personen. Hierbij is inbegrepen, 13 uur intensieve relatietherapie voor 2 personen gegeven door 2 relatietherapeuten, intakegesprek, arrangementskosten hierbij is voor twee personen inbegrepen, 2x lunch, 2x ontbijt, 2x overnachten aan boord van het zeilschip, drankjes en kleine
versnaperingen.

De prijs voor intensieve relatietherapie in het penthouse bedraagt €1995,00 inclusief BTW. Dit bedrag is het totaalbedrag voor 2 personen. Hierbij is inbegrepen, 13 uur intensieve relatietherapie voor 2 personen gegeven door 2 relatietherapeuten, intakegesprek, arrangementskosten hierbij is voor twee personen inbegrepen, 2x lunch, drankjes en kleine versnaperingen.

 

Problemen in jullie relatie?
Wij kunnen jullie helpen!


neem contact met ons op